Searching
Please wait

Majoitus

Yli 13 500 vuodepaikkaa. – Olitpa matkalla perheen kera, yksin, kaveriporukassa tai pariskuntana, sopiva majoitus löytyy Saariselältä helposti.

Voit valita oman majoituksesi mökkien ja hotellien laajasta valikoimasta. Eksotiikkaa kaipaavalle oikea valinta on Kakslauttasen lasi-iglu.

 

Mökit

Saariselkä

Lomavaraamo.com on mökkivaraamosi netissä. Palvelun kautta varaat korkeatasoisen vuokramökin tai asunnon kätevästi netistä.

– Voit tarkistaa kohteen varaustilanteen (vapaa vai varattu)
– Näet lopullisen hinnan suoraan
– Lue varausehdoista tarkemmat lisätiedot –> Varausehdot

Palvelusta löydät niin pienempiä kahden hengen huoneistoja kuin isompia perhekohteita. Suurin huoneisto majoittaa huimat 22 henkilöä.

Lomavaraamolla on huoneistoja niin Saariselän keskustassa kuin hieman kauempanakin. Voit siis valita, haluatko yöpyä keskustan palveluiden lähellä vai luonnon syleilyssä.

 

Matkailun historiaa

Kuten sivustollamme on useaan otteeseen todettu, alueen kehittyminen lähti alun perin liikkeellee merkittävien kultalöytöjen myötä. Jo vuonna 1865 Saariselän alueelta löydettiin ensimmäiset merkit kullasta. Muutaman vuoden päästä, vuonna 1871, Saariselän ensimmäinen aluevaltaus oli tosiasia, kun Johan Alfred Piponius löysi 329 grammaa kultaa nykyisen Tunturihotellin Gielas-rakennuksen kohdalta.

Myös Suomen historian suurin kultahippu on löydetty Saariselältä: Vuonna 1935 Eevert Kiviniemi löysi 393 grammaa painaneen kimpaleen.

Kullanhuuhtojien ja muutamassa eri kokoisessa aallossa edennyt kultaryntäys toivat alueelle majoitus-, ravintola- ja muita palveluita.

1930-luvulla kulku Saariselälle helpottui, kun tie Petsamoon valmistui.

Rakentamisen vahvimmat vaiheet olivat 1960-luvun lopulta aina 1980-luvun lopulle asti. 1990-luvun alussa maamme kärsi talouskriisistä, samalla rakentaminen väheni. 1990-luvun alun jälkeen Saariselän alueella on keskitytty pääasiassa hotellien ja muiden rakennusten lisäosien rakentamiseen sekä vanhojen osien korjaamiseen ja täydentämiseen.

Arvostelu
Arvostelija
Saariselkä.fi
Päivämäärä
Saariselkä.fi
Majoitus Saariselällä
Luokitus
5
Finnish English

Lomavaraamo.com

Lomavaraamo.com
Varaa itsellesi huoneisto Saariselältä osoitteessa Lomavaraamo.com!

Saariselkä – Sää

Saariselkä.fi Facebookissa